Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

marți, 10 august 2010

Uite cum sfidează Elena Băsescu regulile de circulaţie

Mezina familiei prezidenţiale, Elena Băsescu, a ieşit, singură, duminică după-amiază, la cumpărături, in zona pieţei Dorobanţi, parcand maşina, neregulamentar, în faţa brutăriei Paul. Ea a încălcat trei reguli de circulaţie dintr-un foc.

Ca o adevărată divă, fata cea mică a preşedintelui a venit la pâine cu supermaşina de fiţe, pe care a parcat-o cât mai aproape de magazin, ca să nu depună cumva vreun pic de efort. Deh, prinţesă...

Nimic nu mai contează pentru EBA atunci când are poftă de ceva bun. Aflată în buricul Capitalei, unde toţi “băieţaşii” cu bani îţi fac veacul, europarlamentarul Elena Băsescu (30 de ani) a ignorat semnele de circulaţie, lăsându-şi maşina, pe avarii, la doar câţiva metri de trecerea de pietoni (codul rutier interzice oprirea la mai puţin de 25 m de trecerea de pietoni), chiar lângă semnul care indică “parcarea interzisă” şi în apropierea unei staţii de autobuz.

EBA a fost nevoită să urce... o bordură până la brutărie Istovită, mezina familiei Băsescu a trebuit să care sacoşele vreo doi metri, de la magazin la maşină

Nu a contat nici faptul că EBA a blocat circulaţia, atât timp cât Range Roverul a fost lăsat exact în faţa brutăriei Paul, din Dorobanţi, pentru ca fiica preşedintelui să nu se deplaseze prea mult pe jos. După mai bine de 10 minute, Elena a ieşit din brutărie încărcată cu mai multe sacoşe, s-a urcat la volanul bolidului şi şi-a văzut de drum.

Anul trecut i-au fost îndoite ştergătoarele

Fata cea mică a preşedintelui este cunoscută pentru modul în care îşi parchează maşina pe unde nimereşte, fără a ţine cont de regulile de circulaţie. În urmă cu un an, felul în care şi-a lăsat autoturismul, undeva, în spatele magazinului Unirea, din Capitală, blocând alte câteva maşini, i-a scos din sărite pe şoferi. Se pare că unul dintre ei, nervos peste poate, i-a îndoit ştergătoarele.

Sursa: http://www.libertatea.ro/stire/uite-cum-sfideaza-elena-basescu-regulile-de-circulatie-299220.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu