Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

joi, 5 august 2010

DOCUMENT. Fonduri publice pentru extremismul maghiar. La Harghita, 42.000 de lei din fonduri publice pentru tabere paramilitare maghiare!

Organizatiile extremiste maghiare din Romania si Ungaria se pregatesc de o noua tabara la Gheorgheni, in judetul Harghita. Editia din acest an a "EMI Tabor" (EMI - Asociatia Tinerilor Maghiari din Ardeal), care se desfasoara in perioada 11-15 august 2010, beneficiaza de sprijinul financiar al Consiliului Judetean Harghita, condus de UDMR-istul Borboly Csaba (foto).
Astfel, din cei 42.000 de lei alocati de catre CJ Harghita pentru "tabere, intalniri si festivaluri pentru tineret" (singurul tineret vizat este exclusiv cel maghiar!) prin hotararea nr. 167/2010 adoptata in iulie, tabara EMI de la Gheorgheni va beneficia de nu mai putin de 8.000 de lei din fonduri publice.

Presa din Romania a relatat in fiecare an despre ce anume se discuta si ce anume fac tinerii maghiari la aceste tabere (vezi foto jos!). De-a lungurl anilor, printre invitatii acestei tabere a fost si avocata Eva Maria Barki, declarata persoana non-grata in Romania in urma cu cativa ani. Tabara EMI de la Gheorgheni este organizata si in acest an de organizatia extremista Asociatia Tinerilor Maghiari din Ardeal, condusa de Soos Sandor din Cluj Napoca. Paza acestei tabere va fi asigurata si anul acesta de organizatia paramilitara Garda Nationala Maghiara, condusa de un fost cadru militar, Klutsik Gyorgy.

Sursa foto Klustik Gyorgy si tineri imbracati in uniforme militare aici.

CJ Harghita Hot 167 Din 2010 Tabere

Hotararea 167/2010 a CJ Harghita o puteti gasi aici.

Vezi si http://bihor.ghimpele.ro/arhiva.php?cat=afisare&ziarul=75&rubrica=saptamanareala&id=15534


http://www.newz.ro/stire/69138/presedintele-garzii-maghiare-vom-avea-razboi-civil-in-ungaria-din-cauza-tiganilor/

http://www.gandul.info/politica/ungurii-din-ardeal-invata-la-emi-despre-originea-maghiarimii-4724092

http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Eva-Maria-Barki-spune-maghiarilor-sa-ceara-independenta-Transilvaniei-9-1553.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu