Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

marți, 10 august 2010

Iuliu Mureşan a învăţat, în sfârşit, geografie! The hard way!

Iuliu Mureşan a învăţat, în sfârşit, geografie! The hard way!

“Anul trecut era sa iau bataie la Timisoara, anul asta au dat cu pietre in autocar. Din punctul meu de vedere, Timisoara nu mai e in Transilvania, cu un asemenea comportament.” a declarat preşedintele CFR Cluj Iuliu Mureşan după ce autocarul echipei din Gruia a fost atacat cu pietre de suporterii timişoreni, după finalul partidei FC Timişoara – CFR Cluj (3-2).

Oraşul Timişoara este localizat în regiunea istorică Banat, care nu este parte a regiunii istorice Transilvania, un detaliu pe care Iuliu Mureşan l-a aflat “the hard way” în acest weekend şi nu în scoala generală, când era cazul. Un alt amănunt care îi scapă preşedintelui CFR Cluj este faptul că cei mai mulţi suporteri cu interdicţii pe stadioanele din România din Transilvania aparţin echipei pe care o conduce, fanii ceferişti fiind liderii la huliganisme sancţionate de jandarmerie.

NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu