Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

duminică, 8 august 2010

In Ungaria, ziaristi amenintati si injositi de parlamentarul JOBBIK Zagyva Gyorgy Gyula ! Sursa: atv.hu

De fapt titlul articolului de pe atv.hu (dar si a multor altora ce pot fi gasite pe siteuri din Ungaria) ar fi "Amenintari anale la adresa a doi ziaristi, din partea unui parlamentar JOBBIK !".

Pe scurt, la tabara "Insula Maghiara" organizata la Kismaros-Veroce in Ungaria, in data de 06.08.2010, doi ziaristi de la saptamanalul ungar HETEK au fost amenintati si injositi.
Acestia au dorit sa realizeze un reportaj la fata locului si, ca urmare, au anuntat purtatorul de cuvant al H.V.I.M. (organizatorii Insulei). Ce s-a intamplat apoi ar fi cam asa: seful H.V.I.M. (care este si parlamentar JOBBIK), Zagyva Gyorgy Gyula (foto), i-a "semi-sechestrat" intr-o cabana, i-a injurat si i-a injosit in ultimul hal (citate din Zagyva - "Am putea sa va dam jos pantalonii si sa va f...m", "As intra cu placere in voi sa va calc matele", "V-as sfasia cu placere"), simuland tot timpul ca ii loveste cu un bici pe care il rotea amenintator spre cei doi.
Conform articolelor, Zagyva nu este la prima isprava de acest gen, anul trecut la Insula avand un comportament similar fata de doi reporteri de la postul TV ungar TV2.

Si toate acestea se intampla in acceasi zi in care, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, un alt reprezentant la JOBBIK, europarlamentarul SZEGEDI CSANAD, infiinteaza la Tg. Mures "Cercul prietenilor JOBBIK"! (vezi detalii pe Ziua Veche)

Surse:

http://atv.hu/belfold/20100805_analis_eroszakkal_fenyegette_az_ujsagirokat_a_jobbik_kepviseloje

http://www.hetek.hu/belfold/201008/karikas_ostorral_varta_az_ujsagirokat_a_jobbik_orszaggyulesi_kepviseloje


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=32180

http://kuruc.info/r/6/63856/


Foto: atv.hu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu