Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

vineri, 25 martie 2011

PROPAGANDA IN FAVOAREA AUTONOMIEI PE CRITERII ETNICE. Dan Manolachescu, presedintele PDL Covasna, a primit 10.000 de lei din bugetul Consiliului...

PROPAGANDA IN FAVOAREA AUTONOMIEI PE CRITERII ETNICE. Dan Manolachescu, presedintele PDL Covasna, a primit 10.000 de lei din bugetul Consiliului Judetean Covasna pentru a-si promova maculatura "Mituri ale tinutului secuiesc"!



Consiliul Judetean Covasna a alocat in 2010 suma de 10.000 lei pentru promovarea cartii "Mituri ale Tinutului Secuiesc", al carei autor este presedintele PDL Covasna, Dan Manolachescu. Asa reiese din anexa nr. 5 a Hotararii nr. 46/2010 a Consiliului Judetean Covasna. Lucrarea, fara niciun fel de valoare, serveste intereselor autonomiste ale UDMR, aceasta finantare fiind de fapt o noua concretizare a prieteniei care il leaga pe Manolachescu de liderii locali ai UDMR.

Sursa: blog DAN TANASA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu