Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

marți, 8 martie 2011

Angela Gheorghiu face scandal la Metropolitan Opera: s-a retras subit din spectacolul "Faust"

Mediafax
Angela Gheorghiu s-a retras din distribuţia spectacolului "Faust" de la Metropolitan Opera din New York, din "motive artistice", a anunţat, luni, instituţia americană, citată de New York Times.

Angela Gheorghiu s-a retras din distribuţia spectacolului


Metropolitan Opera a anunţat, luni, că Angela Gheorghiu, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din noua producţie "Faust", de Charles Gounod, unde urma să joace rolul Marguerite, potrivit mediafax.ro.Instituţia newyorkeză indică faptul că această decizie a fost luată "din motive artistice".Managerul lui Gheorghiu, Jack Mastroianni, a declarat că sopranei nu îi place punerea în scenă, în regia lui Des McAnuff. Acesta a mutat acţiunea spectacolului din tipicul secol XIX în timpul Primului Război Mondial. "Acest concept îi dădea un sentiment de disconfort", a spus Mastroianni.Producţia este realizată împreună cu English National Opera, din Londra, unde a avut premiera în septembrie 2010. Mastroianni a declarat că Angela Gheorghiu a discutat despre spectacol cu McAnuff în toamna anului trecut şi chiar i s-au luat măsuri pentru costume.

Continuare: http://www.realitatea.net/angela-gheorghiu-s-a-retras-din-spectacolul-faust-de-la-metropolitan-opera_811693.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu