Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

vineri, 25 martie 2011

Dr. Csiki Csongor, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, acuzat de comportament ofensator!

Stare de tensiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc

Şefii de secţii solicită demiterea directorului medical, acuzat de comportament ofensator
Şefii de secţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc solicită demiterea din funcţie a directorului medical, dr. Csiki Csongor (foto), pe care îl acuză de comportament jignitor şi ofensator.
Managerul spitalului, dr. Demeter Ferenc, a declarat că nemulţumirile au fost generate de intenţia conducerii de a organiza un ,,examen intern", pentru posturile de şefi de secţie, în condiţiile în care contractele celor care ocupau aceste funcţii expirau.
Potrivit unor surse din cadrul spitalului, la şedinţa organizată pe această temă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, directorul medical, dr. Csiki Csongor, le-ar fi vorbit urât colegilor săi, pe care i-ar fi catalogat ca fiind învechiţi şi comunişti şi pe care i-ar fi ameninţat că îi poate schimba oricând doreşte.
Managerul spitalului, dr. Demeter, a refuzat să facă vreun comentariu despre ceea ce s-a întâmplat la respectiva şedinţă, dar a recunoscut că i-a fost înaintată o solicitare, semnată de 17 şefi de secţie, în care aceştia cer eliberarea din funcţie a dr. Csiki.
Sursa foto aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu