Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Suporterii români umiliţi pe Stade de France! Drapelele României aruncate la gunoi la intrarea pe stadion!

[Exclusiv] Suporterii români umiliţi pe Stade de France! Drapelele României aruncate la gunoi la intrarea pe stadion!

Francezii i-au umilit pe suporterii români la intrarea pe Stade de France, înainte de începerea partidei dintre Franţa şi România, meci contând pentru calificarea la Euro 2012. Aceştia au confiscat o parte din drapelele României pe care le aveau suporterii români asupra lor şi le-au aruncat, pur şi simplu, la gunoi.

Potrivit unui sporter clujean care a făcut deplasarea în Franţa, personalul care asigura accesul în incinta stadionului din Paris a confiscat toate bannerele şi drapelele suporterilor români şi le-au aruncat la gunoi. După multe insistenţe, suporterii României au reuşit să recupereze doar un drapel tricolor şi un banner negru pe care scria doar “România”.

“La intrarea în stadion era o pubelă plină cu steaguri tricolore. Erau pur şi simplu aruncate acolo. Şi nouă ne-au luat toate drapelele şi le-au aruncat la gunoi. Aveam şi bannere cu chipurile lui Emil Cioran, Eugen Ionescu şi Brâncuşi, personalităţi româneşti care au influenţat cultura şi arta europeană, adevăraţii ambasadori ai României în Europa. Le-au aruncat la gunoi fără să se uite la ele. Sute de steaguri româneşti stăteau aruncate la gunoi”, a declarat suporterul clujean pentru NapocaNews.ro.

Potrivit aceluiaşi suporter, la meciurile naţionalei României din străinătate, Federaţia Română de Fotbal nu asigură suporterilor români niciun fel de asistenţă sau ajutor. Nici în acest caz, FRF nu a avut niciun reprezentant la porţile de acces ale stadionului, pe unde au intrat şi au fost batjocoriţi suporterii români.

George Bara

Sursa: http://www.napocanews.ro/2010/10/suporterii-romani-umiliti-pe-stade-de-france-drapelurile-romaniei-aruncate-la-gunoi-la-intrarea-pe-stadion.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu