Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

joi, 10 iunie 2010

Szegedi Csanad, europarlamentarul extremist maghiar, are nevoie de ajutor de urgenţă!

Szegedi Csanad, europarlamentarul extremist maghiar, are nevoie de ajutor de urgenţă!

Delirului separatist al unor horthyşti cuprinşi de „febra pământului” a depăşit orice limită „europeană”. Aceşti nefericiţi nu se mai vindecă nici la cele mai dotate clinici din lume. Bat câmpii, de-a lungul şi de-a latul Mapamondului, revendicând tot ce le iese în cale. Problema lor! Numai că recent, bolnavii Europei au descins pe pământ românesc. Fără nici-o invitaţie, europarlamentarul Szegedi Csanad, reprezentant al partidului de extremă dreapta Jobbik (în traducere în limba română „mai bine”, sau „mai drept”), şi-a deschis, marţi, 8 iunie a.c., un birou la Târgu Mureş, unde va acorda săptămânal audienţe şi unde îi aşteaptă nu doar pe maghiari, ci şi pe „românii ardeleni cu intenţii bune”.

La deschiderea cabinetului, Szegedi Csanad a anunţat că vrea autonomia Ţinutului Secuiesc prin orice mijloace. „Vom face tot ce este necesar pentru a obţine autonomia. În Tirolul de Sud s-a apelat şi la violenţă, sper că aici nu va fi nevoie de aşa ceva”, a declarat debusolatul, subliniind totodată că el şi partidul său au o bună colaborare cu unele organizaţii extremiste maghiare din România, cum ar fi Garda Naţională Maghiară, Organizaţia Tinerilor Maghiari şi Consiliul Naţional Secuiesc.
Fâs!

În plus, fugitul de acasă a spus că în România ar trebui respectate proporţiile etnice atât în administraţie, cât şi în poliţie şi armată. „Ar fi bine dacă în toată Transilvania limba maghiară ar fi limbă de stat”.
În cele din urmă, a aruncat cu sudalme şi în politicienii maghiari, declarând că „maghiarimea este cea mai mare minoritate din Europa, care nu are drepturile pe care le au alte minorităţi în Europa. Pentru asta sunt responsabili şi politicienii din Ungaria, nu numai cei din ţările în care mai trăiesc maghiari. Această problemă trebuie rezolvată de către politicienii din Ungaria”, a bolborosit Szegedi. Chiar că-i dus rău, neprogramatul!

Trecând dincolo de nuanţele hazlii ale halucinantelor declaraţii pe care le-a făcut, e limpede că băiatul are nevoie de ajutor de urgenţă. De aceea, îl asigurăm că dacă Statul Român nu intervine prin pârghiile legale, vom convoca o echipă interdisciplinară, multinaţională, intercontinentală, interplanetară, ori de care pofteşte, care să-l examineze şi apoi să-i administreze, gratis şi eficient, tratamentul necesar!

Biroul de presa al Noii Drepte Brasov
8 iunie 2010

Sursa: http://www.napocanews.ro/2010/06/szegedi-csanad-europarlamentarul-extremist-maghiar-are-nevoie-de-ajutor-de-urgenta.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu