Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

joi, 10 iunie 2010

Senator PDL: Reducem impozitul pe profit sau ne pleaca firmele in Ungaria si Bulgaria

Senatorul PDL Iulian Urban a înainta Senatului, în regim de urgență, o propunere legislativă de reducere a impozitului pe profit la 10%, prin modificarea Codului Fiscal actual.

În expunerea de motive, Urban susține că România e ”prinsă” între state ca Ungaria și Bulgaria, care au aceeași cotă de 10%, ceea ce ”ne obligă să luăm aceste măsuri”. Senatorul mai avertizează că menținerea cotei actuale ar determina firmele din Ardeal să se mute în Ungaria, pe de o parte, ”si sa ne sufle orice investitie straina, pe de alta parte”. ”In mod similar pe zona de sud a Romaniei, migratia firmelor este in continua crestere, catre Bulgaria, si ma refer aici la firmele cu adevarat importante, care isi propun sa lucreze in profit, care nu isi propun sa saboteze statul roman ascunzandu-si profiturile prin pierderi inchipuite. Vor pleca din Romania exact firmele care sunt cat de cat corecte fata de statul roman si bugetul Romaniei” mai avertizează Urban.(B.I.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu