Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

joi, 10 iunie 2010

BREAKING NEWS - Stelian Tanase: “Ultimele sondaje dau PDL pe locul trei, iar Crin e lider la politic...

PDL a fost devansat de PSD si PNL in sondajele de opinie iar, la categoria lideri, liberalul Crin Antonescu este pe primul loc in preferintele electoratului, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics, citand un “sondaj confidential” comandat de unul dintre principalele partide parlamentare.

“Presa ar trebui sa comande sondaje de opinie”
“Sa stiti ca, desi nu se dau publicitatii, partidele comanda foarte des, in aceasta perioada, analize sociologice. Politicienii sunt curiosi cum stau in sondaje in aceste momente critice dar, totodata, solicita sondaje confidentiale. Chiar saptamana trecuta am aflat rezultatele unui sondaj comandat de unul dintre principalele partide parlamentare. Rezultatele, in masura in care chiar asa sta treaba, sunt foarte interesante. PDL a fost devansat de PSD si PNL si se afla, acum, pe locul trei. In ceea ce-i priveste pe lideri, liberalul Crin Antonescu se afla pe primul loc. Astea-s rezultatele care au ajuns la mine, ramane sa fie verificate si pentru a se admite, prin alte analize, veridicitatea acestor rezultate. Ceea ce este foarte important este ca, daca asta este realitatea, clasamentul politic s-a schimbat pentru prima data in ultimii ani”, explica Stelian Tanase. Analistul se intreaba de ce mass-media nu comanda sondaje de opinie pentru a afla, cu exactitate, clasamentul politic al momentului. “Eu nu inteleg de ce ziarele si televiziunile nu comanda sondaje. Ar fi foarte interesant. Probabil, principala ratiune rezida in costurile foarte ridicate ale unei astfel de analize sociologice”, conchide Stelian Tanase.

(Razvan Gheorghe)

Sursa: http://www.inpolitics.ro/breaking-news-stelian-tanase-ultimele-sondaje-dau-pdl-pe-locul-trei-iar-crin-e-lider-la-politicieni--art59082.aspx#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu