Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

miercuri, 28 iulie 2010

VIVAT PROSTIA. Evenimentul Zilei in slujba revizionismului maghiar promovat de Laszlo Tokes!

Fara sa consum prea multe cuvinte doresc doar sa remarc, siderat, un editorial aparut in Evenimentul Zilei sub semnatura unui anume Vlad Stoicescu.
Citez din aceasta mizerie de editorial doar atat:
"Pentru cine se mai află încă în posesia unei minime rezerve de raţionalitate, cuvintele acestea se scriu aşa: László Tökés are dreptate. Secuimea are nevoie de un model de tip catalan, aşa cum ţara care ne găzduieşte pe toţi, în calitate de cetăţeni, nu de etnici, are nevoie de un model occidental.", zice Vlad Stoicescu in editorialul sau.
Amu eu unul inteleg ca acum e la moda sa fii diferit, din orice punct de vedere. Inteleg si faptul ca eu sunt un amarat de cetatean in timp ce individul asta e mare publicist comentator la ditamai publicatia centrala. Dar sa manci atata rahat despre modelul catalan si despre autonomie din pozitia calduta de angajat la o firma din Bucuresti fara sa fii incercat vreodata sa te angajezi in Covasna si Harghita este de-a dreptul scarbos.
Esti scarbos sa vorbesti de modelul catalan si sa uiti impotriva cui au luptat ostasii romani in Ardealul de Nord!
Sursa: dan tanasa blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu