Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

marți, 20 iulie 2010

Traian Basescu ii iubeste pe extremistii maghiari

Aflu ca presedintele Traian Basescu va participa sambata la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Tusnad alaturi de premierul Ungariei Viktor Orban si de vicepresedintele Parlamentului European Laszlo Tokes. Nu prea imi vine sa ma bucur ca presedintele se afiseaza alaturi de politicieni cu vederi declarat extremiste si care au pus gand rau Transilvaniei.
Mai mult, de ce oare nu s-a dus si la Zilele Miron Cristea de la Toplita care au au avut loc la sfarsitul acestei saptamani? Sau memoria romaneasca din zona nu il mai intereseaza pe presedintele tuturor romanilor? Sau poate ca Basescu este numai presedintele cetatenilor de etnie maghiara. Cel putin noua asa ni se pare dupa actiunile sale care vin in sprijinul cerintelor anti-nationale atat ale UDMR, cat si ale tuturor oficialilor maghiari care vin in Romania sa ne spuna cum sa ne impartim noi tara si ca avem sa le mai dam si lor cate ceva. Rusine, domnule Basescu, pentru ca romanii din Ardeal nu v-au votat ca sa vindeti Romania la bucata intereselor maghiare!
Sursa: http://bogdandiaconu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu