Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

sâmbătă, 28 mai 2011

Ungurii il ataca pe primarul Apostu. Au făcut caricaturi cu edilul, care ţine o plăcuţă în mână pe care scrie “Bozgor”

Ungurii il ataca pe primarul Apostu. Au făcut caricaturi cu edilul, care ţine o plăcuţă în mână pe care scrie “Bozgor”

Ungurii şi-au propus să “boicoteze” Zilele Clujului şi au lansat pe facebook un apel care sună astfel: “Nu tăcea! Până la încheierea zilelor clujului, în fiecare zi împărtăşeşte-ţi părerea despre tevatura din jurul statuii lui Matei cu o persoană.”

Toate acestea se întâmplă în timp ce piaţa Unirii este unul dintre punctele centrale în care se vor desfăşura evenimente dedicate Zilelor Clujului.

Pe contul de facebook unde a fost postat anunţul apare şi o fotografie care seamănă izbitor cu edilul Municipiului, care are în mână o plăcuţă pe care scrie “în oglindă” – BOZGOR.

Potrivit informaţiilor de pe site pagina a fost creată de către Istvan Szakats, unul dintre iniţiatorii proiectului “Fabrica de Pensule” şi preşedintele Fundaţiei AltArt.

Sursa: http://www.napocanews.ro/2011/05/ungurii-il-ataca-pe-primarul-apostu-au-facut-caricaturi-cu-edilul-care-tine-o-placuta-in-mana-pe-care-scrie-bozgor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu