Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

joi, 18 noiembrie 2010

Primele băcănii ale lui Dinu Patriciu, deschise în Republica Moldova la primăvară

Primele magazine din rețeaua Mic.ro, care aparține celui mai bogat om de afaceri din România, Dinu Patriciu, vor fi deshise și în Republica Moldova în primăvara anului viitor. Patriciu intenționează să deschidă în Basarabia 120 de magazine, atât fixe cât și mobile.

Magazinele Mic.ro se vor dezvolta pe conceptul de băcănie şi fiecare unitate va deservi 400 de familii. „Încercăm să dezvoltăm băcănii, cu băcani, băcănițe și ucenici, mici spații care să devina centrele unor comunități de 400 de familii", așa explică Patriciu conceptul magazinelor Mic.ro.

Totodată, Mic.ro mobile sunt niște băcănii pe roți care oferă produse pentru consum individual, stradal sau la locul de muncă, pentru cumparături de urgență.

În acest moment, reţeaua din România include 150 de magazine Mic.ro şi 40 de supermarketuri miniMax Discount. Potrivit lui Dinu Patriciu, până la finele lui 2011, numărul magazinelor mobile Mic.ro va fi de 2 mii de unități.

Investiția totală în întreaga rețea de magazine fixe și mobile va fi de peste 200 milioane de euro. Până acum, omul de afaceri a investit circa 30 milioane de euro, dar estimează că, la sfârșitul anului viitor, cifra de afaceri totală a întregului lanț Mic.ro va depăși 1,5 miliarde de euro.

Sursa: http://youthvoice.ro/economie/primele-bacanii-ale-lui-dinu-patriciu-deschise-in-republica-moldova-la-primavara/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu