Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

miercuri, 10 noiembrie 2010

DOCUMENT. MAI: Manifestarea fascista maghiara de la Miercurea Ciuc, patronata de primarul UDMR Raduly Robert, s-a desfasurat in cadrul legal!

Ministerul Administratiei si Internelor da liber la manifestari fasciste maghiare pe teritoriul Romaniei


Ministrul Constantin Traian Igas (foto), detinatorul portofoliului Administratiei si Internelor in Guvernul UDMR-PDL ne confirma, intr-un raspuns la o interpelare adresata de catre deputatul PSD Horia Grama, faptul ca Romania nu a devenit doar raiul extremismului maghiar si al organizatiilor revizioniste maghiare interzise in Ungaria, dar, mai nou, este pe cale sa devina raiul fascimului maghiar.
Interpelat de catre deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, in legatura cu manifestarile fasciste maghiare care au avut loc la Miercurea Ciuc in data de 10 septembrie 2010, cu girul primarului UDMR Raduly Robert dar si al sefilor inspectoratelor de Politie si Jandarmi din Miercurea Ciuc, ministrul Iglas il da cu flit pe deputat si refuza sa raspunda concret la intrebarile acestuia.

De remarcat este faptul ca in niciun moment ministrul Igas nu condamna manifestarile fasciste maghiare care au avut loc in septembrie la Miercurea Ciuc, manifestari patronate de catre Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR)!

Vezi aici ce anume l-a intrebat deputatul Horia Grama pe ministru.

r2221B

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu