Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

sâmbătă, 30 aprilie 2011

O unguroaică ortodoxă cu suflet de român - Florescu Csilla Gyöngyvér traduce în limba ungară scrieri ale Părintelui Arsenie Boca

O unguroaică ortodoxă cu suflet de român - Florescu Csilla Gyöngyvér traduce în limba ungară scrieri ale Părintelui Arsenie Boca


A HÁZASSÁG FELEMELÉSE A SZENTSÉG MAGASLATÁRA - Lelki útmutató - ( Ridicarea căsătoriei la înălţimea de Taină - îndrumător duhovnicesc -)
.LELKI GYÖNGYSZEMEK ( Mărgăritare duhovniceşti )


Primele două cărţi care au fost traduse sunt ce doua de mai sus. Cea de-a treia carte, şi cea mai importantă din scrierile Părintelui Arsenie Boca, şi anume Cărarea Împărăţiei (A Mennyország ösvénye) este în curs de apariţie. Traducerea a fost deja finalizată, însă fondurile pentru editarea şi publicarea cărţii sunt insuficiente. Pentru cei dispuşi să ajute în acest demers pot contibui cu donaţiile lor la:

CEC Bank SA Sucursala Resita, Agentia Caransebes IBAN: RO45CECECS02M7RON0278835 Cont: Florescu Csilla Gyöngyvér (traducător).
Puteti citi un interviu cu doamna Csilla Gyöngyvér Florescu aici.
sursa: blog dan tANASA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu