Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

miercuri, 21 decembrie 2011

Romanian YouthVoice.ro: Cine este instigatorul in Hochei? Tanczos Barna (secretar de stat): "O să plec cu toţi jucătorii din România ca să fie toată l

Cine este instigatorul in Hochei? Tanczos Barna (secretar de stat): "O să plec cu toţi jucătorii din România ca să fie toată lumea mulţumită şi să jucaţi în Liga H! Încet, încet o să plece toţi din ţara asta minunată"

re "Noi trebuie să apreciem rezultatele echipei naţionale după performanţele sportive, nu după cele de etnie, rasă şi-aşa mai departe. Toată lumea îi face nenorociţi pe cei din etnia maghiară, primesc mesaje că mai bine jucăm în Liga Z decît să avem unguri în echipă şi-aşa mai departe. Cei care n-ar simţi nimic pentru România şi pentru ţara natală ar pleca cum s-a mai întîmplat.

Cu chiu cu vai acum am reuşit să avem jucători care se bucură la golurile marcate pentru România, la fel ca şi publicul din Miercurea Ciuc, care se bucură pentru victoriile echipei naţionale de hochei.

Nu poţi obliga pe nimeni să se dea cu o etnie anume, sau să se decare român, ungur sau ţigan. Fiecare face ce simte. Că au cîntat sau nu imnul Ungariei eu n-am văzut pe nici o înregistrare. În schimb, imnul Secuiesc se cîntă de 21 de ani în Covasna.

Dacă în România se vrea, o să-i exludem pe toţi maghiarii din Harghita care joacă în echipa asta. O să plec cu toţi jucătorii din România ca să fie toată lumea mulţumită şi să jucaţi în Liga H! Încet, încet o să plece toţi din ţara asta minunată ", a precizat Barna la Radio GSP.

Boooc!
Mai ai minima demnitate sa il demiti pe acest individ din functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale?

Sursa: http://www.youthvoice.ro/sport/cine-este-instigatorul-in-hochei-tanczos-barna-secretar-de-stat-o-sa-plec-cu-toti-jucatorii-din-romania-ca-sa-fie-toata-lumea-multumita-si-sa-jucati-in-liga-h-incet-incet-o-sa-plece-toti-din-tara-asta-minunata-/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu