Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

luni, 20 septembrie 2010

HARGHITA. Romanii, victimele alocarilor fondurilor publice controlate de UDMR. Banii publici ai CJ Harghita - 95% pentru unguri, 5% pentru romani!

Cum sunt epurati etnic romanii din judetul Harghita de catre Uniunea Democrata Maghiara din Romania? Sunt ei urcati in vagoane si trimisi in afara judetului? NU. Atunci cum sunt epurati? Pai uite cum: UDMR controleaza din punct de vedere politic zona, asa incat ei au painea si cutitul atunci cand vine vorba de impartitul fondurilor publice. Si uite asa, UDMR are grija ca fondurile sa se scurga preponderent catre zonele cu locuitori majoritar maghiari, iar romanilor sa le curga cateva "firmituri" pentru a pastra aparenta "europenismului" si "multiculturalismului" UDMR.
CJ Harghita urmeaza sa adopte hotarea de mai jos in sedinta din data de 21 septembrie. Si o va adopta, fara probleme. Doar ca documentul arata, negru pe alb, cum sunt epurati etnic romanii in judetul Harghita. Din cei 80.000 de lei, doau 4000 de lei sunt alocati zonei romanesti din judet, adica 5% din totalul fondurilor. Echitabil, nu?

Fonduri Microregiuni Harghita Epurarea Etnica a Romanilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu