Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

duminică, 13 februarie 2011

Informatia Harghitei: Fonduri semnificative pentru promovarea imaginii judeţului Harghita

Fonduri semnificative pentru promovarea imaginii judeţului Harghita
Consilierii PCM spun că banii sunt folosiţi pentru promovarea imaginii lui Borboly Csaba
Cristinel Glodeanu cere tipărirea de materiale promoţionale şi în limba română

Consiliul Judeţean Harghita investeşte, în acest an, suma de 240 mii lei, pentru promovarea imaginii judeţului, banii urmând să fie folosiţi pentru participarea la seminarii şi conferinţe, editarea de broşuri, calendare şi agende sau realizarea de spoturi audio şi video.
Potrivit hotărârii adoptate duminică seara de consilierii judeţeni, jumătate din fondurile alocate vor fi folosite pentru publicitate radio şi TV şi pentru realizarea unei agende de birou, personalizată cu sigla Consiliului Judeţean.
Potrivit hotărârii, restul banilor se vor cheltui pentru participarea la seminarii, forumuri sau conferinţe, pentru editarea unui calendar de birou, realizarea unor spoturi audio şi video sau pentru realizarea unor medalii care vor fi acordate celor care şi-au adus contribuţia la promovarea imaginii judeţului.

Sursa: http://www.informatiahr.go.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu