Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

sâmbătă, 26 mai 2012

YouthVoice.ro/Covasna: “Votează pentru românii din Covasna” este sloganul electoral al PSD Covasna

Sloganul PSD Covasna la alegerile locale din iunie este “Votează pentru românii din Covasna”, liderul organizaţiei judeţene a partidului, Horia Grama, susţinând că această campanie nu este împotriva comunităţii maghiare, ci are ca grup ţintă românii din judeţ.

Grama a afirmat că acest mesaj de campanie nu este unul “conjunctural”, ci este unul “care consfinţeşte” toată activitatea PSD în acest judeţ, aceea de a lupta pentru comunitatea românească.

“Noi am fost cei mai consecvenţi, indiferent că am fost la putere sau în opoziţie, cu acest deziderat”, a declarat pentru Mediafax preşedintele PSD Covasna.

El a mai declarat că PSD este “cea mai puternică” formaţiune politică românească din judeţul Covasna, având în portofoliu toate primăriile din zonele româneşti – Barcani, Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Dobârlău, Valea Mare, Vâlcele şi Hăghig – şi vrea să câştige din nou aceste primării la alegerile din luna iunie.
Sursa:  http://www.youthvoice.ro/covasna/voteaza-pentru-romanii-din-covasna-este-sloganul-electoral-al-psd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu