Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

vineri, 15 februarie 2013

DanTanasa.ro: Trupa rock Karpatia REVINE în România să cânte pentru UNGARIA MARE și pentru MOARTEA României

Formația rock Karpatia va cânta la Sfântu Gheorghe moartea României.
Potrivit publicației de limbă maghiară Szekely Hirmondo trupa rock Karpatia, binecunoscută publicului din România pentru melodiile sale în care cântă moartea României și refacerea Ungariei Mari, va concerta în data de 16 martie la Sfântu Gheorghe, în clubul Excalibur.
Pe afișul de promovare al concertului apare sigla Asociației “Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate” – HVIM, organizație de extrema dreaptă neînregistrată juridic în România, care militează pentru anularea tratatului de la Trianon, refacerea Ungariei Mari și alipirea Transilvaniei la Ungaria.
Membrii organizației HVIM sunt finanțați, sub diferite forme, de către instituțiile publice din Covasna și Harghita, controlate de membrii UDMR sau PCM, și sunt o prezență obișnuită la mai toate manifestările publice organizate de UDMR sau PCM pentru revendicarea autonomiei teritoriale pe criterii etnice așa-zisului ținut secuiesc.
Ca un exemplu doar, la mitingul organizat de UDMR pe 24 noiembrie 2012 la Sfântu Gheorghe pentru susținerea așa-zisului drapel secuiesc, miting susținut de mai toate organizațiile politice și civice maghiare, pe lângă binecunoscutul Csibi Barna, au scandat lozinci revizioniste și membrii HVIM. Mai mult, membrii HVIM au fluturat drapelul arpadian, un drapel ce a rămas controversat după utilizarea acestuia de către Partidul Crucilor cu Săgeți din Ungaria, un partid fascist. Fostul Președinte al Ungariei, Laszlo Solyom a solicitat public încetarea utilizării acestui drapel întrucât poate fi considerat o jignire la adresa victimelor Holocaustului. Mai mult, partidul MSZP (socialiștii) din Ungaria au solicitat chiar interzicere lui. Drapelul arpadian este utilizat în acest moment în Ungaria de regimul revizionist al lui Viktor Orban și de partidul de extrema dreaptă Jobbik (detalii aici).
drapel arpadian Sfantu Gheorghe miting UDMR
Drapelul arpadian, considerat însemn fascist, fluturat la miting UDMR de la Sfântu Gheorghe din 24 noiembrie 2012
Publicația Szekely Hirmondo promovează concertul formației rock Karpatia din 16 martie a.c.
Publicația Szekely Hirmondo promovează concertul formației rock Karpatia din 16 martie a.c.
Vezi și O NOUĂ TABĂRĂ IREDENTISTĂ. Trupa Karpatia revine în Harghita pentru a cânta moartea României! VIDEO

INTERZISĂ ÎN SLOVACIA, formația de muzică rock Karpatia va concerta la Târgu Secuiesc. Festivalul șovino-iredentist ”Szekely Sziget” finanțat de Primăria Târgu Secuiesc VIDEO
Adevarul: Extremiştilor de la Karpatia le place să cânte rock împotriva românilor, pe banii lor
Adevarul de Seara, editia de Brasov: Karpatia cântă rock împotriva românilor pe banii lor
INTERZISI IN SLOVACIA, finantati cu fonduri publice in Romania. Formatia revizionista Karpatia concerteaza din nou in Romania, in 17 aprilie!
REVOLTĂTOR. Președintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a refuzat public să se delimiteze de extremiștii din HVIM care militează pentru alipirea Transilvaniei la UNGARIA și promovează însemne FASCISTE. FOTO
MITING REVIZIONIST LA SFÂNTU GHEORGHE. Antisemitul Csibi Barna cot la cot cu UDMR și Laszlo Tokes: ”La revedere, România” și “Să piară Trianonul”

Sursa: http://www.dantanasa.ro/2013/02/15/exclusiv-trupa-rock-karpatia-revine-in-romania-sa-cante-pentru-ungaria-mare-si-pentru-moartea-romaniei/#more-10000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu