Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

vineri, 6 ianuarie 2012

SENTINȚĂ A TRIBUNALULUI COVASNA. Primarul din Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, este obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public

Dan Tanasa: SENTINȚĂ A TRIBUNALULUI COVASNA. Primarul din Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, este obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public

In dreapta, primarul Mezei Janos
Tribunalul Covasna a admis actiunea subsemnatului impotriva Primarului municipiului Gheorgheni, condusa de catre PCM-istul Mezey Janos, si il obliga pe acesta sa comunice informatii de interes public subsemnatului. Urmare acestei sentinte, Janos este obligat de instanta sa imi comunice urmatoarele informatii de interes public:
- Care este cuantumul total al sumelor cheltuite din fonduri publice de la
bugetul Primariei Gheorgheni pentru anunturi de mica publicitate sau publicitate (ex. Anunturi de angajare, anunturi privind organizarea unor licitatii, etc.) in paginile publicatiei „Kronika”, in perioada anilor 2004-2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu