Bine ati venit pe blogul de stiri ”Harghita News”! Acest portal va ofera cele mai importante stiri din Harghita precum si o lista cu legaturi de internet spre primariile, pensiunile si publicatiile din judet.

vineri, 7 octombrie 2011

YouthVoice.ro/Harghita: Informatia Harghitei: STELU PLATON, primarul roman din Toplita: SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai C. Judetean

reInformatia Harghitei: STELU PLATON, primarul roman din Toplita:
SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai Consiliului Judetean Harghita! Primariile cu primari romani din Harghita sunt subfinantate pentru ca asa doreste UDMR!

Relaţiile dintre Consiliul Judeţean Harghita şi Consiliile locale româneşti sunt extrem de reci, iar primarii sunt dispreţuiţi.

Stelu Platon: ,,Stau să mă întreb cu vom fi trataţi în Ţinutul Secuiesc? O întrebare la care eu nu îndrăznesc să mă gândesc" Cei doi copreşedinţi ai USL răspund la unele afirmaţii ale lui Borboly Csaba.

În cadrul conferinţei de presă pe care Uniunea Social Liberală - Filiala Harghita a ţinut-o la Miercurea-Ciuc, preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon (foto), care este şi primarul municipiului Topliţa, a vorbit despre relaţia care există între Consiliul Judeţean Harghita şi cele 8 primării cu primari români.


Detalii:
http://youthvoice.ro/harghita/